18° Parçalı bulutlu

AGD’den Siyer-i Nebi yarışmasına özel kurs 

Eğitim - Kasım 19, 2018 9:08 am A A

Anadolu Gençlik Derneği’nden (AGD) çağımız gençliğine yönelik büyük bir organize olan, Ahlak ve Maneviyat yüklü Siyer-i Nebi Yarışması  Mecelle yazarı Ahmed Cevdet Paşa’nın kaleminden Son Peygamber Hz. Muhammed (sav) hayatı okunarak hazırlanılacak olan yarışmada  Ilgın birincisi olan gencimize Yarım altın  İkinciye Çeyrek altın Üçüncüye ise gram altın verilecektir.

Ayrıca Konya ve Türkiye geneli dereceye giren gençler ödüllerini ilan edilmiş durumda olup bütün hediyeleri alma başarısı elde edilebilecektir.

Şimdi Ilgın Anadolu Gençlik Derneği Ilgın Temsilciliğinden yapılan açıklamaya göre şunlar kaydedildi;

“Sadece Temsilciliğimiz tarafından hayata geçirilen bir çalışma ile haftalık sohbetlerinde bu haftadan itibaren her hafta Cuma günü 16.30 da Dernek binasında Siyer-i Nebi sohbetleri düzenlenmiş olup yarışmaya katılacak olan gençlerimize faydalı bir kurs açılarak gençlerimize faydalı olmaya çalışılacaktır.Bütün gençlerimizi yarışmaya katılsın katılmasın Derneğimize sohbetlerimize bekliyoruz.” denildi.

Tüm Türkiye’de liseli gençlere yönelik düzenlenen programa kayıtlar her geçen gün artmakta ve başvurular 28 Kasım tarihine uzatılmış durumdadır.

Bu haber 1585 kez okundu.
Eğitim - 9:08 am A A
BENZER HABERLER