22° Parçalı bulutlu

20. Dığrak Yörük Şenliği Düzenlendi

Ilgın Gündemi - Temmuz 16, 2018 9:52 am A A

Bu yıl 15 Temmuz Pazar günü hain darbe girişiminin 2’inci senei devriyesinde” ülke olarak birlik ve beraberliğimize en çok ihtiyacımız olduğu dönemde, Anadolu’nun çimentosu olan  ‘Yörükler’ tarafından” , Dığrak Mahallemizde 20. Dığrak Yörük Şenliği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin CAN, Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN, diğer STK temsilcileri, dernek yönetim kurulu ile 20. şenliğini güzel ve yoğun bir katılım ile geride bıraktı.

Şenlik okunan hatimlerin duası, mevlid- i şerif, Muhtar, Bayram BAĞCI’nın, Dernek Başkanı Murat UĞURLU’nun, bu sene yemek veren Mevlüt UYANIR’ın konuşmaları, bugüne kadar yaptığı katkılarda dolayı Mustafa UYANIK’a plaket takdimi, yöresel ve çocuk oyunları, Yağız Ozan ve Aşık Bizari tarafından “Aşık Atışmaları ve Kahramanlık Türküleri” ile renk katması ve akabinde yemek ikramı ile son buldu.

Dğrak’lılar  07 Temmuz 2019 tarihinde 21. şenliğimizi yapmak üzere şenlik alanından ayrıldı.

Dernek yönetim kurulu; “Bütün katılımcılara, emeği geçenlere, katkı sağlayan esnaflarımıza ve bu seneki yemeği veren Ali, Mevlüt ve İbrahim UYANIR’a teşekkür ederek şunları kaydetti; “Bir yıl değil her yıl şenlik düzenlemek için ve ne yapacaksak birlikte yapacağız düsturu ile canını dişine takarak uğraşan bütün hemşehrilerimize şükranlarımızı sunarız” denildi.

IHH

Bu haber 2315 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:52 am A A
BENZER HABERLER