14° Kapalı

Başkan Çetin, Ilgın Basını ile bir araya geldi

Kategorisiz - Ocak 11, 2023 9:26 am A A

MADEN İŞ SENDİKASI BAŞKANI YILDIRIM BEYAZIT ÇETİN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNDE BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Konya ve Havalisi Maden İş Sendikası Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”dolayısıyla Ilgında görev yapan yerel basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

BAŞKAN ÇETİN:”BİZ ONLARI HER ZAMAN YANIMIZDA GÖRDÜK,HER ZAMAN DESTEKLERİNİ HİSSETTİK

“Konya ve Havalisi Maden İş Sendikası Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla özel bir restaurant’ta akşam yemeği düzenledi.

Başkan Çetin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Her yıl geleneksel olarak 10 Ocakta çalışan gazeteciler gününde Ilgın’ımızın değerli basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onları bu günlerinde yalnız bırakmıyoruz. Çalışan gazetecilerimiz, basın mensubu arkadaşlarımız, basın emekçisi dediğimiz arkadaşlarımız bir gün değil her gün bizlerin yanında.Bizde en azından böyle önemli bir günde beraber olmayı geleneksel hale getirdik. Özellikle yerel basın mensubu arkadaşlarımızın önemi bizim için çok farklıdır. Çünkü hepsi farklı işler yapıyorlar, emeğini farklı iş kollarından kazanmalarına rağmen gönüllü bir amme hizmeti olarak da şehrine hizmet ediyorlar. Bu görevi de layıkıyla yapıyorlar. Biz her zaman onları yanımızda gördük,her zaman desteklerini hissettik. Allah sizlere kolaylık versin, işiniz çok zor, Haklarınızı helal edin, bir gün değil her gün beraberiz. Bu vesileyle 10 ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum. Allah kolaylık versin, teşekkür ediyorum”dedi.

GAZETECİLERDEN BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Düzenlenen programda gazeteciler adına konuşan Haydar Dilek,Başkan Çetin’e basına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Dilek;”Basın mensupları arkadaşlarımız olarak maden iş sendikası başkanımız Yıldırım Beyazıt Çetin bey’e çok teşekkür ediyoruz. Her yıl bizleri unutmuyor, sağ olsunlar var olsunlar. Tüm arkadaşlarımızın basın gününü kutluyoruz, teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

Bu haber 444 kez okundu.
Kategorisiz - 9:26 am A A
BENZER HABERLER